Omkring nataschacoester.dk

Bloggen er et frirum, hvor man kan tillade sig at sige hvad man vil, når jeg vil. Jeg startede med at drive blog i det skjulte, og ikke familie eller venner vidste noget omkring det, og så først senere har jeg fået en blog jeg personlig står bagved. Jeg har ikke et ønske om at blive en “kendt”-blogger, men et ønske om at få så populære en blog, at jeg stolt kan sætte denne på mit CV og måske tjene lidt penge på den*.

Jeg har i ny og næ gæsteindlæg fra almindelige mennesker, og disses “holdninger” er selvfølgelig ikke mine egne. Alle har ret til deres egne holdninger – husk dette!

*Hvis indlæg er skrevet i samarbejde med virksomheder, vil følgende fremgå af indlægget “Skrevet i samarbejde med virksomhed XXXX”. Dette betyder at jeg enten har fået en kontant betaling eller produktet for at skrive omkring det. Hvis et indlæg indeholder links igennem affiliate-netværks – hvor jeg tjener X-% af salget, som bliver fortaget igennem linket – så vil følgende sætning frem “indlægget indeholder affiliate links”. 

rejse

Du finder rigtig mange forskellige typer af indlæg her på bloggen, hvor især bolig, mad, mode og rejser nok kommer til at fylde rigtig meget. Men det som er rigtig vigtigt med en “livsstilsblog” er, at den konstant er under udvikling – simpelthen fordi mit liv og min hevrdag også er i konstant udvikling.