Sådan benytter du en sækkestol i indretningen

Sækkestole er utrolig behagelige, men det er desværre ikke dem alle der er lige flotte og selvom de måske er, så bliver de for mange hurtigt et irritationspunkt i ens indretning. Jeg vil i dag komme med mine gode råd til, hvordan man kan benytte sækkestole i ens indretning, uden at de hurtigt bliver irriterende og besværlige. Jeg er nemlig selv stor fan af sækkestole og vi har faktisk hele to sækkestole herhjemme, som jeg begge knuselsker og aldrig kunne finde på at skille mig af med.

2 1

Sækkestole henvender sig selvfølgelig rigtig meget til børneværelser og der kan man jo nemt lukke døren ind til, hvis man bliver træt af at kigge på dem. Men sækkestole kan også benyttes så uendeligt mange andre steder i huset og i ens indretning, uden de nødvendigvis behøves at blive et problem.

Mine gode råd til køb og indretning med sækkestole

  • Sørg altid for at udvælge en sækkestol der har et tidsløst design. For selvom du måske synes den kan virke kedelig i butikken, så kan jeg love dig for, at du bliver mest glad for den i det lange løb.
  • Tænk over kvalitet! Det er ikke noget ved at købe en sækkestol, der ser trist og kedelig ud allerede efter de første par måneder. Kvalitet er vigtigt for mange ting til indretningen, men især møbler, som sækkestole jo er, har det stor betydning for dit fremtidige forhold til det.
  • Vælg ud fra brugbarhed. Der findes flere og flere sækkestole der kan benyttes til flere situationer. F.eks. kan det være en idé at overveje en sækkestol der kan tåle at blive taget med udenfor. Både på terrassen og i haven kan den blive meget brugbar.
  • Vær ikke bange for at flytte rundt. Selvom din sækkestol måske allerede har en fast plads i f.eks. stuen, så vær ikke bange for at rykke rundt og skabe nye muligheder. Det er sjovt at flytte rundt og gør også, at du ikke så hurtigt, har lyst til at udskifte i dine ting.
  • Overvej hvad sækkestolen skal bruges til. Der er stor forskel på sækkestole og der komme flere og flere modeller på markedet. Se f.eks. denne fra SACKit, som for mange nok mere mindre om en stol. Den er ganske anderledes end den traditionelle Fatboy. Det kan være en god idé, at tænke udover de traditionelle designs.
  • Se din sækkestol som et møbel og ikke blot en stor pude, der har fået plads i hjørnet. På den måde bliver den hurtigere en del af indretningen og man får lyst til at tage den i brug.
  • Sækkestole fås i mange smukke farver og man vil få et rigtig flot resultat hvis man tænker over farvekoordinering. En sækkestol i en grønligfarve vil f.eks. blive flot komplimenteret, hvis der er andre genstande i rummet eller måske en væg, der holder sig indenfor samme farveskala.

3

Jeg kunne helt sikkert finde på meget mere at dele med jer omkring køb og brugen af sækkestole i indretningen. For selvom der hele tiden kommer flere modeller på markedet, så synes jeg at det er en skam at dette brugbare møbel bliver lidt overset i mængden af andre møbler. Jeg syne sækkestole er helt fantastiske og hvis vi selv havde mere plads, kunne jeg nok snildt købe et par stykker mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *