Bag noget lækkert til de kolde dage

Danmark er for alvor trådt ind i efterårsmånederne. Regn og hagl falder fra himlen. Blæsten går igennem tøjet, og det er ikke med samme lethed, at de fleste mennesker opholder sig udendørs.

Tag ud og kom hjem til noget lækkert

Det er for alvor blevet efterår. Det betyder ikke, at man skal droppe alle intentioner om at opholde sig ude i naturen, men det kan være nødvendigt at skære ned på denne tid.

Efter at have været ude i regn og rusk er der intet bedre, end at komme hjem til et varmt hus og friskt hjemmebag. Derfor er det en god idé at bage noget lækkert i løbet af efteråret.

Hvad skal du bage?

De fleste ting, som man kan bage, smager naturligvis godt. Dog er der bestemt bagværk, som passer bedre til efteråret. Lune boller eller croissanter kan være rigtig gode, netop fordi de er lune. Lunt bagværk er nemlig ekstra rart at sætte tænderne i, hvis man har været ude i det kolde vejr.

Leder du efter efterårsagtige smage, kan du med fordel gøre brug af nødder og krydderier. Dette kan du blandt andet blande i en tærte. Mens dit bagværk er i ovnen, kan du underholde dig selv på mobilen. Læs mere om mobil underholdning.