Hold en surprisefest for din veninde

De fleste har en rigtig god veninde, som de vil gå igennem ild og vand for. Når denne veninde har fødselsdag, kan man hurtigt føle, at man ikke gør nok for at fejre hende. I denne situation kan en suprisefest være perfekt.

Din veninde er fødselaren

Skal du holde en surprisefest for din veninde, er det vigtigt, at du husker på, at det er hende der er fødselaren. Selvom det kan være rigtig sjovt at planlægge en fest, som du vil have den, skal du hele tiden have din veninde i baghovedet.

Først og fremmest skal du være rimelig sikker på, at hun bliver glad for en overraskelse på denne måde. For det andet skal du sørge for at invitere hendes venner, selv hvis det ikke er nogle, som du snakker godt med.

Gør det simpelt

En fest, der bliver holdt på denne måde, kan hurtigt gå over gevind. Lån 1000 kr, hvis det bliver nødvendigt, men husk på, at din veninde ikke nødvendigvis hygger sig mere, blot fordi du har brugt mange penge på pynt.

Fokuser hellere på en fin kage og et godt sted at være. Har du brug for at låne 1000 kroner, er det forhåbentlig noget, som du kan betale tilbage relativt hurtigt.