Hold jul med vennerne i udlandet

Har du overvejet at holde en anderledes jul, end du tidligere har prøvet? Jeg har planer om at rejse med en gruppe af mine veninder til Kreta henover julen, for jeg har lyst til at prøve noget nyt i år.

Ny måde at holde jul på

Min familie er ikke begejstret for ideen, men de får lov at holde tidlig jul med mig i år, for jeg har planer om at udnytte den lange juleferie til at rejse med mine venner. Eftersom juleaften falder på en tirsdag, kan vi med blot tre dages fri (d. 23., 27. og 30.) holde halvanden uges ferie i det græske øhav. Har du oven i købet mulighed for at tage fri d. 2. og 3. januar (torsdag og fredag) er du hurtigt oppe på to ugers ferie.

Kreta i bil

Vi har aftalt, at vi, når vi kommer til Kreta, lejer en bil og kører rundt på den græske ferieø. Vi vil stadig gerne have plads til strandferie, hvor solen og havet nydes, men billeje giver os muligheder, som vi ikke ellers har.

Vi er blevet inspireret meget af denne artikel, som bringer mange gode forslag til, hvad man kan lave på Kreta. Jeg glæder mig i hvert fald til at opleve den græske jul.