Imponer med din viden om Bitcoin

Bitcoin, kryptovaluta og blockchain-teknologi. Det lyder meget som noget fra en fremtidsfilm, men det er så småt noget, der bliver brugt rundt omkring i verden og vi kan højst sandsynligt kun forvente, at det tager til i popularitet og anvendelse. Begreberne og teknologien er stadig ny nok til, at der er rigtig mange, der ikke rigtig ved, hvad det er. Dog er det alligevel noget, som alle har hørt om grundet den store mediedækning, da det blev offentliggjort hvor mange penge, de første investorer i den moderne kryptovaluta har tjent allerede.

Hvis du ikke selv ved noget om Bitcoin, så kan du hurtigt blive klogere på, hvad det egenligt er og om det stadig kan betale sig at investere i det, hvilket du kan læse mere om her. Det er et emne, som er nemt at tale med nye mennesker om, da det er lige relevant for alle og er omgærdet af ret meget mystik, da opfinderen af kryptovalutaen aldrig har givet sig til kende og heller aldrig er blevet fundet til trods for mange forsøg derpå. Hvis du gør dig til ekspert på området, har du altid noget at tale med onkel Bjarne om, når I er til familiefest – eller hvis der er pinlig tavshed første gang, du skal møde dine nye svigerforældre.

Når først man får læst op på emnet, er det faktisk ganske interessant og det åbner op for nogle tanker om, hvordan vores verden, som er i en vild digital udvikling, kommer til at se ud i den nærmeste fremtid.