Skab en juletradition med dine veninder

Julen hører mest familien til, men efterhånden som man bliver ældre, kan det være skønt ligeledes at fejre julen med sine veninder. Det kan man for eksempel gøre med faste juletraditioner.

En juledag i byen

En hyggelig juletradition sammen med dine veninder kan være at tage på juletur i en af de større byer i Danmark. På denne juletur kan I købe gaver til jeres familie, spiser æbleskiver og drikke varm kakao.

Julemarked i Tyskland

Vil dig og dine veninder lidt længere væk, kan I tage på en endagstur til Tyskland. I Tyskland har de nemlig skønne julemarkeder med alt, hvad hjertet begærer. Se mere om, hvad du kan forvente på et tysk julemarked.

Udveksling af gaver

Mange giver kun gaver til deres familie, men har du nogle veninder, som du er tæt med, kan det være en rigtig hyggelig tradition med udveksling af gaver. Under alle omstændigheder har dine venner garanteret bedre styr på dine ønsker end resten af familien.

Lav jeres eget

Ligesom det kan være hyggeligt at give gaver til hinanden, kan det også være hyggeligt at lave gaverne sammen. Hjemmelavede gaver er meget mere personlige, end hvad man kan købe i butikker. Mangler du inspiration, kan du kigge i blade eller på nettet.