Skab en tradition med dine veninder

Hvis du har en travl hverdag, kan det være svært at have så meget tid til dine veninder, som du gerne ville. Derfor kan det være en god idé at skabe en fast månedlig tradition.

Mist ikke kontakten

Hvis dig og dine veninder kommer ind i vanen med en fast tradition, som I har en gang om måneden, eller måske en gang hver anden uge, kan du være rimelig sikker på, at du ikke mister kontakten med dine veninder.

Dette er en god løsning, hvis dig og dine veninder har gang i hver jeres ting, og alle har en travl hverdag. For at dette skal virke, kræver det selvfølgelig, at alle har lyst til at deltage.

Lav noget sjovt

Denne tradition kan være alt mellem himmel og jord, og komme naturligvis meget an på din vennegruppe. Én idé kunne være, at I skiftes til at lægge hus til og planlægge en aktivitet, som I skal lave. Det kan også være noget så simpelt, som at I mødes på den samme café hver gang, hvis I alle har økonomien til dette.

Efter at have været sammen med sine veninder i et par timer, kan man godt have brug for at slappe af på sofaen. Se her, hvordan du får god underholdning på mobilen.