Skær ned på din skærmtid

Føler du også du sidder for meget foran skærmen? Det gør jeg. Derfor har jeg samlet nogle gode råd til, hvordan du kan bruge tiden væk fra skærmen.

Hvis du sidder for meget foran skærmen og føler dig helt øm og tør i øjnene, så frygt ej. Jeg har samlet nogle gode råd til, hvordan du undgår at sidde alt for meget foran skærmen.

Ligesom jeg kan du for eksempel starte med at købe et armbåndsur. Så slipper du for at kigge på mobilen hele tiden for at se, hvad klokken er. Det er super let og slet ikke svært. Læs mere om, hvordan du skærer din på skærmtid.

Sov godt om natten

Din skærm kan holde dig vågen hele natten. Lyset er ikke særlig rart, særligt hvis du sidder i et mørkt rum i forvejen. Skærmens blå lys er bare ikke særlig sundt, og det går udover din nattesøvn.

Læs derfor en bog, inden du går i seng. Det hjælper øjnene med at hvile, lige inden du skal sove. Så får du en bedre søvn, har lettere ved at stå op om morgenen og sikrer dig, at du får det optimale ud af dagen.

Slet dine apps

Har du mange apps på din telefon, så kan du med god samvittighed skille dig af med en masse af dem. De er nogle tidsrøvere. Jo flere apps du har på din telefon, jo mere tid er du garanteret at bruge foran skærmen.

Så gør dig selv en tjeneste og skær ned på apps for at begrænse din tid foran skærmen. Det er vejen frem.